Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Godfried Lemmen, geboren te Horn op 7 mei 1905, overleden te Tegelen (Z) op 9 december 1980, begraven te Reuver op 12 december 1980, zoon van Mathijs Lemmen en Maria Elisabeth Luijten.


Hij is getrouwd te Budel op 15 mei 1936 met
Elisabeth Catharina Baier, geboren te Wenen (Oostenrijk) op 20 januari 1915, overleden te Venlo op 24 januari 1973, begraven te Reuver, dochter van Wenzel Baier en Elisabeth Ramseder.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina