Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Margaretha Anna Catharina Smeets, geboren te Posterholt rond 1867, wonende te Horn, overleden aldaar op 26 februari 1952, dochter van Lodewijk Smeets en Cornelia Reumers.


Zij is getrouwd te Posterholt op 30 april 1894 met
Joannus Hubertus Geraedts, schrijnwerker, geboren te Horn op 19 november 1868, overleden aldaar op 27 oktober 1938, zoon van Hendricus Geraedts en Cornelia Roemen.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Louis Gerard, geboren te Horn op 7 april 1899, overleden aldaar op 30 juni 1902.
  • 6 : Helena Maria, geboren te Horn op 11 december 1904, overleden aldaar op 27 september 1905.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina