Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Vestiens, geboren te Grathem rond 1751, overleden te Wessem op 14 juli 1811.


Zij is getrouwd te Grathem op 15 april 1777 voor de kerk met
Godefridus Henderikx, gedoopt te Grathem op 15 augustus 1735, overleden te Wessem op 1 november 1808.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathis, landbouwer, geboren te Grathem op 22 oktober 1785, wonende aldaar, overleden te Stramproy op 29 december 1861.
    Hij is getrouwd te Wessem op 18 mei 1810 met Anne Marie Seerden, geboren te Swartbroek op 25 maart 1784, wonende te Grathem, dochter van Pierre Seerden en Elisabeth Mathijssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina