Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gerardus Vossen.


Hij was gehuwd met
Margaretha Verstappen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Godefridus, landbouwer, geboren te Nederweert op 16 februari 1812, wonende te Grathem, overleden aldaar op 11 juni 1847.
    Hij is getrouwd te Grathem op 21 april 1843 met Petronella Hoeckx, landbouwster, geboren te Grathem op 4 mei 1811, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 9 november 1883, dochter van Joannes Hoeckx en Joanna Verkennis.
    (Zij is later getrouwd te Grathem op 15 mei 1849 met Michel Kierkels, landbouwer, geboren te Heythuysen op 26 september 1810, wonende aldaar, overleden aldaar op 7 juni 1892, zoon van Joannes Kirckels en Maria Catharina Pouls.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina