Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hendrik Jozef Dings, geboren te Horn op 29 januari 1913, overleden aldaar op 7 april 1997, begraven aldaar, zoon van Bernardus Hubertus Dings en Maria Christina Hubertina Christus.


Hij was gehuwd met
Maria Hubertina Heber, geboren te Haelen op 12 januari 1922, overleden op 12 mei 2009, begraven te Horn, dochter van Henricus Hubertus Heber en Catharina Verkoelen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina