Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Adams.


Hij was gehuwd met
Catharina Veugelaers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Margaretha, dienstmeid, geboren te Heel op 10 september 1803, overleden te Horn op 8 augustus 1843.
    Zij is getrouwd te Horn op 5 april 1842 met Petrus Schreurs, dienstknecht, schaapherder en landbouwer, gedoopt te Beegden op 17 december 1785, overleden te Horn op 26 april 1859, zoon van Joannes Schreurs en Elisabeta Gielen.
    (Hij is eerder getrouwd te Buggenum op 27 april 1830 met Petronille Tijssen, dienstmeid en dagloonster, geboren te Horn op 27 maart 1798, overleden aldaar op 14 mei 1840, dochter van Joannes Thijssen en Maria Daemen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina