Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Theodorus Wilhelmus Nieskens, geboren te Heythuysen op 26 februari 1902, overleden te Neeritter op 21 augustus 1955, begraven te Heythuysen op 24 augustus 1955, zoon van Martinus Nieskens en Johanna Maria Gerits.


Hij was gehuwd met
Maria Hubertina Janssen, geboren te Lobberich (D) op 30 november 1903, overleden te Heythuysen op 21 februari 1982, begraven aldaar op 25 februari 1982, dochter van Wilhelm Janssen en Adelgunde Inderfurth.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelm, geboren te Heythuysen op 17 juli 1934, overleden aldaar op 6 april 1935.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina