Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Guillaume Jansen, molenaar, geboren te Haelen op 6 mei 1801, zoon van Antonius Janssen en Sibille Weerens.


Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 31 juli 1822 met
Anna Catharina Helena Brouwers, herbergierster, geboren te Heel rond 1800, dochter van Mathias Brouwers en Anna Maria Meddens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, geboren te Born op 3 mei 1831.
    Zij is getrouwd te Maasniel op 27 november 1861 met Jacobus Johannes Hubertus van Melick, landbouwer, geboren te Maasniel op 30 januari 1832, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 maart 1910, zoon van Mathieu Hubert van Melick en Anna Catharina Wijnen.
  • 2 : Walterus, wonende te Maasniel, overleden aldaar op 21 januari 1912.
    Hij was gehuwd met Cornelia Zeegers, wonende te Maasniel, overleden aldaar op 14 juni 1907, dochter van Joannes Zeegers en Helena Timmermans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina