Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Elisabeth Peters, geboren op 31 december 1894, overleden op 17 juni 1978, begraven te Buggenum.


Zij was gehuwd met
Martinus Hubertus Linssen, steenfabrieksarbeider en landbouwer, geboren te Boxmeer op 22 maart 1893, overleden te Haelen op 5 mei 1951, begraven te Buggenum, zoon van Hermanus Linssen en Anna Maria Derijkx.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Josephina, geboren te Buggenum op 20 december 1924, overleden te Roermond op 28 november 1995, begraven te Haelen.
    Zij was gehuwd met Johannes Hubertus Fermont, geboren op 10 december 1919, overleden op 26 december 2001, begraven te Haelen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina