Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Theodoor Hubert Timmermans, geboren te Horn op 28 januari 1908, overleden te Roermond (Z) op 2 februari 1985, begraven te Horn, zoon van Peter Hubertus Timmermans en Maria Catharina Verstraelen.


Hij is getrouwd te Horn op 2 oktober 1931 (1) met
Wilhelmina Gertrudis Vossen, geboren te Horn op 13 december 1908, overleden aldaar op 10 augustus 1971, dochter van Peter Hubertus Vossen en Cornelia Thönissen.

Hij was gehuwd (2) met
Elisabeth Verlinden.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina