Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Hubertus Houben, schoenmaker, geboren te Heythuysen op 23 oktober 1861, overleden aldaar op 8 september 1904, zoon van Engelbert Houben en Maria Helena Vivijkens.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 29 mei 1899 met
Ida Josephina Hubertina Steegmans, modiste, geboren te Heythuysen op 1 maart 1865, overleden te Heerlen op 4 december 1961, dochter van Gerardus Steegmans en Aldegonda van Laar.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Aldegonda Helena Josephina, geboren te Heythuysen op 29 oktober 1902, overleden op 15 november 1978, begraven te Heythuysen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina