Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Franciscus Hendrikus Dings, ambtenaar posterijen, geboren te Heythuysen op 5 februari 1897, overleden te Eindhoven (Z) op 14 mei 1971, begraven te Heythuysen op 17 mei 1971, zoon van Cornelis Dings en Maria Josefina Alouisa Beelen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 8 juli 1927 met
Helena Gertrudis Houben, geboren te Heythuysen op 4 augustus 1901, overleden op 30 november 1997, begraven te Heythuysen, dochter van Hubertus Ludovicus Houben en Petronella Hubertina Derks.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina