Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Josephina Caris, geboren te Heythuysen op 6 april 1887, overleden te Weert (Z) op 29 september 1974, begraven te Nederweert op 2 oktober 1974, dochter van Joannes Josephus Karis en Catharina Verhaeg.


Zij is getrouwd te Nederweert op 12 oktober 1920 met
Henricus Hubertus Sieben, werkman en winkelier, geboren te Nederweert op 9 april 1881, zoon van Theodorus Sieben en Anna Catharina Slaats.
(Hij is eerder getrouwd te Nederweert op 5 april 1907 met Maria Catharina Hubertina Knapen, linnennaaister, geboren te Nederweert op 11 februari 1875, overleden aldaar op 10 januari 1920, dochter van Jan Mathijs Knapen en Petronella Smolenaers.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus Theodorus, geboren te Nederweert rond oktober 1922, overleden aldaar op 23 maart 1924.
  • 2 : Anna Josephina, geboren te Nederweert rond 1925, overleden aldaar op 2 april 1946.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina