Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Karis, dienstbode, geboren te Haelen op 10 januari 1877, overleden te Heerlen op 9 februari 1947, dochter van Joannes Josephus Karis en Catharina Verhaeg.


Zij is getrouwd te Roermond op 3 mei 1904 met
Hendrikus Hubertus Adriaens, treinsmid, geboren te Roermond op 4 januari 1871, overleden te Heerlen op 8 juni 1953, zoon van Christoffel Adriaens en Elisabeth van Melick.
(Hij is eerder getrouwd te Roermond op 12 september 1893 met Maria Anna Hubertina Rietjens, geboren te Roermond op 15 februari 1874, overleden te Melick-Herkenbosch op 21 juli 1902.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina