Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Willemina Schroijen, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 21 april 1903, overleden te Roermond Hospice St. Camillus op 22 augustus 1984, begraven te Swalmen op 25 augustus 1984, dochter van Godefridus Schroijen en Willemina van Pol.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 24 mei 1904 met
Peter Joseph Geraedts, landbouwer, geboren te Swalmen op 18 maart 1887, wonende te Roermond, overleden te Swalmen op 15 december 1946, zoon van Hermanus Geraedts en Wilhelmina Hubertina Naus.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina