Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jacoba Gertrudis Nijskens, geboren te Horn op 17 juni 1917, overleden te Sint Odiliënberg op 1 augustus 2002, begraven aldaar op 7 augustus 2002, dochter van Mathijs Hubertus Nijskens en Anna Wulms.


Zij is getrouwd te Horn op 25 augustus 1948 met
Henricus Hubertus Marie Strous, geboren te Grathem op 14 augustus 1918, overleden te Sint Odiliënberg op 10 april 2000, begraven aldaar op 15 april 2000, zoon van Petrus Hubertus Strous en Susanna Agatha Hubertina Niessen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina