Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Ververs, dienstbode, geboren te Heythuysen op 23 september 1894, overleden aldaar op 29 augustus 1935, dochter van Peter Joannes Ververs en Petronella Hobus.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 13 april 1923 met
Peter Mathijs Caris, landbouwer, geboren te Heythuysen op 29 juli 1884, wonende aldaar, overleden aldaar op 9 juni 1944, begraven aldaar, zoon van Joannes Josephus Karis en Catharina Verhaeg.
(Hij is eerder getrouwd te Heythuysen op 12 mei 1916 met Anna Catharina Schreurs, geboren te Heythuysen op 30 september 1891, overleden aldaar op 25 november 1922, dochter van Jacob Schreurs en Petronella Stappers.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Heythuysen op 11 maart 1924.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina