Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Joannes Antonius Nies, landbouwer en dienstknecht, geboren te Weert op 22 maart 1869, overleden aldaar op 12 oktober 1926, zoon van Joannes Lambertus Nies en Petronella Stultiens.


Hij is getrouwd te Weert op 9 april 1896 met
Johanna Hompes, geboren te Nederweert op 7 maart 1874, overleden te Weert op 19 oktober 1953, dochter van Gerardus Hompes en Joanna Hendrina Frenken.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Johanna Maria, geboren te Weert op 27 november 1905, overleden aldaar op 8 december 1997.
    Zij is getrouwd te Weert op 5 mei 1930 met Joannes van Hoef, geboren te Nederweert op 20 september 1897, zoon van Petrus Johannes van Hoef en Maria Petronella Jansen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina