Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Renier Linssen, arbeider aan den ijzeren weg, geboren te Grathem op 3 september 1899, overleden aldaar op 9 februari 1965, zoon van Leonardus Linssen en Maria Gertrudis Meeuwissen.


Hij is getrouwd te Anderlecht (B) op 27 februari 1925 met
Maria Alice Beurtels, passementmaakster, geboren te Nevele (B) op 19 augustus 1904, overleden te Roermond (Z) op 29 april 1968, dochter van Hubert Beurtels en Pauline Emma Clacijs.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina