Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joanna Catharina Tilmans, geboren te Hunsel op 15 maart 1866, overleden te Molenbeersel (B) op 4 februari 1940, dochter van Mathieu Tilmans en Catharina Elisabeth Tulkens.


Zij is getrouwd te Molenbeersel op 20 juni 1895 met
Servaas Hubert Vrinsen, landbouwer, geboren te Molenbeersel op 20 mei 1871, overleden aldaar op 24 december 1930, zoon van Engelbertus Vrinsen en Elisabeth van den Heuvel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Engelbertus Mathijs, geboren te Hunsel op 27 juli 1896, overleden te Molenbeersel op 13 augustus 1972.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina