Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Dorothea Gijsen, geboren te Heythuysen op 8 juni 1897, wonende aldaar, overleden aldaar op 13 september 1989, begraven aldaar, dochter van Petrus Gijsen en Anna Helena Vaes.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 15 mei 1925 met
Mathijs Clephas, dienstknecht, geboren te Roggel op 3 maart 1898, overleden te Roermond op 7 december 1971, begraven te Heythuysen, zoon van Cleophas Clephas en Hendrika Christina Aben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Heythuysen op 3 oktober 1928.
  • 2 : Peter Johannes, geboren te Heythuysen rond 1932, overleden aldaar op 25 oktober 1933.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina