Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gerardus Houben, landbouwer, geboren te Heythuysen op 13 oktober 1861, overleden aldaar op 29 maart 1929, zoon van Jan Houben en Petronilla van Bommel.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 17 mei 1892 met
Maria Catharina Verstappen, geboren te Roggel op 1 februari 1864, overleden te Heythuysen op 22 april 1913, dochter van Hendrik Verstappen en Anna Maria Kuppens.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Helena Hubertina, geboren te Heythuysen op 18 juli 1902, overleden te Swalmen op 10 april 1967.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 13 juli 1928 met Mathijs Aben, landbouwer, geboren te Baexem op 11 augustus 1899, overleden te Roermond (Z) op 18 mei 1974, begraven te Swalmen, zoon van Joannes Aben en Gertrudis Gijsen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina