Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmina Hubertina Brentjes, geboren te Heythuysen op 17 februari 1901, overleden op 9 december 1978, begraven te Heythuysen, dochter van Jacobus Leonardus Brentjes en Anna Catharina Hubertina Vaassen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 14 mei 1920 met
Joannes Jacobus Marcus, landbouwer, geboren te Heythuysen op 15 oktober 1897, overleden op 8 januari 1983, begraven te Heythuysen, zoon van Godefridus Mathias Marcus en Hendrina Daniels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Godefridus Leonardus, geboren te Heythuysen op 7 april 1921, overleden aldaar op 27 juli 1995.
  • 2 : Hendricus Johannes, mijnwerker, geboren te Heythuysen op 19 september 1932, overleden te Roermond op 22 oktober 1995, gecremeerd.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina