Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Catharina Curvers, geboren te Neeritter op 1 december 1877, overleden te Eindhoven op 24 juni 1957, dochter van Henricus Hubertus Curvers en Gertrudis van den Heuvel.


Zij was gehuwd (1) met
Mathijs Hubert Swagten, landbouwer, geboren te Molenbeersel rond 1879, overleden te Thorn op 16 juli 1941, zoon van Joannes Mathijs Swagten en Maria Elisabeth Stijvers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johann Hubert, chauffeur en landbouwer, geboren te Eekamp op 15 januari 1907, overleden te Grathem op 28 juli 1966, begraven aldaar.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 27 januari 1933 met Anna Hubertina Schroijen, geboren te Heythuysen op 29 november 1907, overleden op 11 april 1985, begraven te Grathem, dochter van Jacobus Schroijen en Anna Maria Elisabeth Konings.
    (Zij was later gehuwd met Mathieu Verkoulen.)

Zij was gehuwd (2) met
Henricus Leonardus van der Beek.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina