Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Petronella Nijs, geboren te Heythuysen op 2 september 1902, overleden te Grathem op 28 mei 1957, dochter van Peter Jan Nijs en Hendrina Spee.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 26 mei 1933 met
Johannes Jacobus Koninkx, landbouwer, geboren te Grathem op 18 september 1886, overleden aldaar op 20 juni 1967, zoon van Peter Mathijs Koninkx en Anna Maria Florquin.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina