Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hubertina Maria Lucia Nijs, geboren te Heythuysen op 19 oktober 1905, overleden te Weert op 25 augustus 1981, begraven te Heythuysen, dochter van Peter Jan Nijs en Hendrina Spee.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 26 mei 1933 met
Peter Joannes Geukemeijer, dienstknecht en landbouwer, geboren te Heythuysen op 25 januari 1896, overleden op 17 oktober 1979, begraven te Heythuysen, zoon van Wilhelmus Geukemeijer en Maria Barbara van Kempen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertruda Maria Hendrina, geboren te Heythuysen rond 1940, overleden aldaar op 14 november 1942.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina