Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Joannes Spoormakers, dienstknecht, geboren te Heythuysen op 22 april 1864, wonende aldaar, te Neer en te Maasbree, overleden te Venlo op 17 oktober 1954, zoon van Hendrik Spoormakers en Anna Maria van den Eertweg.


Hij is getrouwd te Maasbree op 6 mei 1898 met
Maria Catharina Hubertina Janissen, dienstmeid, geboren te Beesel op 20 april 1872, wonende te Maasbree, overleden te Venlo op 11 juni 1948, dochter van Gerardus Lambertus Janissen en Anna Catharina Peeters.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina