Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Hoefnagels, geboren te Asten op 10 januari 1883, wonende te Heythuysen, overleden te Weert op 9 december 1944, dochter van Franciscus Hoefnagels en Maria Anna Verspeek.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 14 augustus 1936 met
Simon aan den Boom, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neer op 21 september 1872, wonende aldaar, te Buggenum en te Heythuysen, overleden aldaar op 11 januari 1941, zoon van Hendrikus aan den Boom en Margarita Dreessen.
(Hij is eerder getrouwd te Buggenum op 27 april 1908 met Maria Elisabeth Hubertina Joosten, geboren te Buggenum op 8 januari 1865, overleden te Heythuysen op 21 april 1931, dochter van Jacobus Joosten en Johanna Maria Potten. Hij is eerder getrouwd te Heythuysen op 6 mei 1932 met Maria Elisabeth van den Eertwegh, geboren te Heythuysen op 16 juni 1878, overleden aldaar op 18 januari 1936, dochter van Godefridus van den Eertwegh en Aldegonda Roest.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina