Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina Mertens, geboren te Montfort op 30 augustus 1909, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 27 maart 1949, begraven aldaar, dochter van Antonius Hubertus Mertens en Anna Gertrudis Tissen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 22 mei 1936 met
Cornelis Johannes Hubertus Timmermans, landbouwer, geboren te Heythuysen op 18 februari 1908, overleden te Heythuysen (b) op 18 augustus 1988, begraven te Heythuysen op 23 augustus 1988, zoon van Peter Hubertus Timmermans en Maria Christina Brunenberg.
(Hij was later gehuwd met Wilhelmina Susanna Hangx, geboren op 20 september 1907, overleden op 4 september 1987, begraven te Heythuysen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina