Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Mathis Gubbels, landbouwer, geboren te Heythuysen op 4 januari 1873, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 28 februari 1969, begraven te Heythuysen op 4 maart 1969, zoon van Joannes Gubbels en Maria Sibilla Janssen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 11 april 1902 met
Maria Barbara Creemers, dienstmeid, geboren te Weert op 27 april 1879, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 31 augustus 1911, dochter van Peter Jacob Cremers en Geertrudis Verstegen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Heythuysen op 8 maart 1903.
  • 7 : Mathias Henricus, geboren te Heythuysen op 5 juli 1911, overleden te Weert op 29 september 1911.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina