Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrikus Bakker, tuinier, geboren te Alkemade rond 1872, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 4 maart 1951, zoon van Johannes Bakker en Lucia Oomen.


Hij was gehuwd met
Johanna Maria Huberdina Booijen, geboren op 29 januari 1875, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 7 maart 1956, begraven aldaar, dochter van Johannes Antonius Booijen en Geertruida Cornelissen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Antonius Johannes, tuinder, geboren te Deurne op 2 juni 1903, wonende te Heythuysen, overleden te Horn op 12 oktober 1959, begraven te Heythuysen.
    Hij was gehuwd met Elisabeth Meuwissen, geboren te Sint Odiliënberg op 14 februari 1906, overleden te Heythuysen op 17 juni 1989, begraven aldaar, dochter van Peter Meuwissen en Maria Josepha Beenen.
  • 5 : Hendricus Johannes, koopman, geboren te Heythuysen op 19 maart 1909, overleden te Helden-Panningen (b) op 9 mei 1986.
    Hij is getrouwd te Echt op 21 januari 1938 (1) met Anna Maria Catharina Broen, geboren te Echt op 14 juli 1915, overleden te Roermond (Z) op 8 januari 1961, dochter van Gerardus Hubertus Broen en Anna Maria Heijmans.
    Hij was gehuwd (2) met Maria Hilgers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina