Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Godefridus Johannes Beckers, arbeider, geboren te Heythuysen op 15 december 1904, wonende aldaar, overleden te Boukoul-Swalmen op 14 november 1968, zoon van Peter Gerardus Beckers en Maria Elisabeth Kaelen.


Hij is getrouwd te Horn op 15 november 1929 met
Anna Hubertina Cox, geboren te Horn op 21 juni 1909, wonende aldaar, dochter van Joseph Anton Cox en Maria Hubertina Joosten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henricus Christianus Hubertus, geboren te Baexem op 17 februari 1933, overleden te Lobberich (D) op 20 juli 1966.
  • 2 : Anna Gertruida Christina Maria, geboren te Horn rond mei 1940, overleden te Roermond op 9 januari 1943.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina