Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Leonardus Johannes Breuer, kleermaker, geboren te Melick en Herkenbosch op 24 december 1911, wonende te Wessem, overleden te Weert (Z) op 18 februari 2002, zoon van Joannes Jacobus Hubertus Breuer en Anna Lucia Schmitz.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 5 februari 1937 met
Anna Maria Theodora Claessen, geboren te Heythuysen op 23 september 1911, overleden te Roermond op 21 juli 1994, dochter van Mathis Claessen en Petronella Hubertina Stoks.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina