Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johanna Hubertina Verkoulen, geboren te Heythuysen op 13 november 1902, wonende aldaar, overleden op 12 november 1954, begraven te Heythuysen, dochter van Mathias Hubertus Verkoulen en Anna Maria Claassen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 3 augustus 1923 met
Joannes Hubertus Schroën, metselaar, geboren te Heythuysen op 31 juli 1899, overleden te Roermond (Z) op 15 december 1968, begraven te Heythuysen, zoon van Jacobus Schroën en Maria Petronella Kuijpers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Jacobus Hubertus, geboren te Heythuysen rond december 1923, overleden aldaar op 4 mei 1924.
  • 2 : Anna Maria Petronella, geboren te Heythuysen rond november 1927, overleden aldaar op 14 september 1928.
  • 3 : Anna Maria Hubertina, geboren te Eindhoven op 10 oktober 1929, overleden te Baexem op 2 september 1970.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina