Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Wilhelmina Petronella Deckers, geboren te Heythuysen op 11 augustus 1910, overleden te Weert op 27 september 1992, begraven te Heythuysen op 1 oktober 1992, dochter van Johannes Deckers en Maria Elisabeth Hubertina Timmermans.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 10 mei 1937 met
Joseph Godefried Jacob Frenken, boomkweker, geboren te Heythuysen op 3 januari 1905, overleden te Roermond op 20 juli 1974, begraven te Heythuysen, zoon van Frans Hubert Frenken en Maria Anna Vestjens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Heythuysen op 8 oktober 1940.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina