Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Wilhelmus Huijskens, geboren te Hunsel op 27 maart 1904, overleden te Weert (Z) op 22 september 1969, begraven te Ell, zoon van Thomas Hubertus Huijskens en Anna Catharina Hubertina Reijnders.


Hij was gehuwd met
Maria Catharina Staekenborg, geboren te Hunsel-Ell op 11 maart 1911, overleden te Ell op 13 juli 1994, begraven aldaar op 18 juli 1994, dochter van Joannes Mathijs Staekenborg en Anna Maria Tilmans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina