Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Berben, geboren te Heythuysen op 30 mei 1909, wonende aldaar, overleden te Horn (Maaslandkliniek) op 31 juli 1981, begraven te Heythuysen op 5 augustus 1981, dochter van Hendricus Hubertus Berben en Mathea Hubertina Custers.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 8 juli 1938 met
Michiel Martinus Hubertus Claessen, koperslager, geboren te Heythuysen op 2 april 1909, wonende aldaar, overleden te Roermond op 10 mei 1976, begraven te Heythuysen, zoon van Mathis Claessen en Petronella Hubertina Stoks.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Renier Marie, geboren te Heythuysen op 8 juli 1944, overleden te Roermond op 9 juli 1944.
  • 2 : Peter Marie, geboren te Heythuysen op 8 juli 1944, overleden te Roermond op 28 augustus 1944.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina