Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Margaretha Cornelia Peeters, geboren te Heythuysen op 12 april 1911, overleden te Roermond (V) op 10 juni 1985, begraven te Heythuysen, dochter van Joannes Peeters en Maria Elisabeth Verstappen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 13 mei 1938 met
Peter Wilhelmus Jacobus Brouwers, landbouwer, geboren te Heythuysen op 2 september 1903, overleden te Weert op 21 november 1992, begraven te Heythuysen, zoon van Wilhelmus Brouwers en Petronella Stappers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina