Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmina Maria Timmermans, geboren te Heythuysen op 7 februari 1913, overleden te Ittervoort op 27 augustus 1996, begraven aldaar, dochter van Peter Hubertus Timmermans en Maria Christina Brunenberg.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 12 april 1935 (1) met
Josef Hubert de Renett, landbouwer, geboren te Ittervoort op 11 december 1908, overleden in het jaar 1973, begraven te Ittervoort, zoon van Christiaan Hubert de Renet en Maria Gertrudis Hubertina Theulen.

Zij was gehuwd (2) met
Sjeng Mertens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina