Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus Marie Hubert Koolen, huisschilder, geboren te Heythuysen op 28 juli 1908, overleden te Roermond (Z) op 21 februari 1987, begraven te Heythuysen, zoon van Martinus Hubertus Koolen en Francisca Johanna Hoefnagels.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 16 augustus 1939 met
Maria Margaretha Gubbels, geboren te Heythuysen op 16 januari 1909, overleden aldaar op 20 juni 1990, begraven aldaar op 25 juni 1990, dochter van Arnold Hubert Mathijs Gubbels en Johanna Hubertina van Geneijgen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Arnoldus Antonius Petronella Maria, geboren te Heythuysen rond februari 1945, overleden te Roermond op 6 juni 1945.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina