Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Hubertus Hansen, bakker, geboren te Linne op 20 november 1909, zoon van Hendrikus Hubertus Hansen en Elisabeth Hubertina Daamen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 10 februari 1939 met
Gertruda Maria Rijks, geboren te Heythuysen op 20 mei 1912, overleden te Geleen (V) op 9 december 1992, begraven te Linne op 14 december 1992, dochter van Wilhelmus Rijks en Maria Hubertina Theulen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina