Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gerardus Hendrikus Janssen, landbouwer, geboren te Wanssum op 17 juli 1884, overleden te Vredepeel op 12 juni 1977, begraven aldaar, zoon van Jacobus Janssen en Petronella Jacobs.


Hij is getrouwd te Meerlo op 25 april 1914 (1) met
Anna Maria Catharina Thiesen, overleden te Vierlingsbeek op 9 mei 1937.

Hij is getrouwd te Heythuysen op 7 oktober 1940 (2) met
Maria Josephina Antonia Timmermans, geboren te Limbricht op 17 januari 1890, wonende te Heythuysen, overleden te Venray (Z) op 2 november 1978, begraven te Vredepeel op 6 november 1978, dochter van Henricus Hubertus Timmermans en Dorothea Hubertina Geenen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina