Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Elisabeth Janssen, geboren te Heythuysen op 11 februari 1913, overleden te Heythuysen (b) op 5 juni 1997, begraven te Roggel Heibloem op 10 juni 1997, dochter van Cornelis Sigebertus Janssen en Petronella Vissers.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 13 mei 1938 met
Silvester Baetsen, landbouwer, geboren te Heythuysen op 7 mei 1908, overleden te Weert op 5 januari 1988, begraven te Roggel Heibloem op 9 januari 1988, zoon van Peter Hubertus Baetsen en Maria Geertrudis Gubbels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henricus Mathias Silvester, constructie bankwerker, geboren te Heythuysen op 24 februari 1948, overleden te Heibloem op 9 mei 2011, gecremeerd te Baexem op 14 mei 2011.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina