Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joseph Godefridus Huijskens, landbouwer, geboren te Hunsel-Ell op 27 maart 1908, overleden op 12 mei 1990, begraven te Hunsel, zoon van Thomas Hubertus Huijskens en Anna Catharina Hubertina Reijnders.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 14 januari 1938 met
Josephine Schroijen, dienstbode, geboren te Heythuysen op 1 oktober 1914, overleden te Weert op 10 september 1995, begraven te Hunsel, dochter van Wilhelmus Hubertus Schroijen en Petronella Swagten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Hunsel op 15 februari 1945.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina