Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Martinus Johannes Koolen, organist, geboren te Heythuysen op 19 september 1902, zoon van Martinus Hubertus Koolen en Francisca Johanna Hoefnagels.


Hij is getrouwd te Venlo op 3 oktober 1939 met
Dorothee Sibylla Hubertina Küsters, geboren te Homberg (D) op 7 augustus 1910, overleden te Venlo op 14 januari 1990, dochter van Johann Küsters en Sibylla Beek.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina