Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henricus Hubertus Verlinden, schilder, geboren te Heythuysen op 6 september 1915, overleden aldaar op 12 maart 1975, begraven aldaar, zoon van Joannes Hubert Verlinden en Maria Catharina Stappers.


Hij was gehuwd met
Maria Lucia Hendrina Frencken, geboren te Venlo op 20 juli 1921, overleden te Heythuysen op 7 juni 2014, begraven aldaar op 13 juni 2014.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joseph Gerardus Maria, geboren te Heythuysen rond 27 december 1950, overleden te Roermond op 29 december 1950.
  • 2 : Doodgeboren kind, geboren te Heythuysen op 10 april 1960.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina