Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Hermanus Hubertus Reijnen, geboren te Ittervoort op 26 februari 1902, overleden op 30 oktober 1973, begraven te Hunsel, zoon van Hendrik Antoon Michiel Reijnen en Maria Gertrudis Hubertina Konings.


Hij is getrouwd te Hunsel op 22 april 1938 met
Elisabeth Maria Rietjens, geboren te Hunsel-Haler op 9 juli 1908, overleden te Weert op 14 maart 1996, begraven te Hunsel, dochter van Nicolaas Rietjens en Andrina Philomena Camp.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Philomina Maria Rosa, geboren te Hunsel op 29 augustus 1941, overleden te Weert op 17 december 1958.
  • 2 : Eliza Maria Hendrika, geboren te Hunsel rond 26 september 1945, wonende aldaar, overleden aldaar op 2 oktober 1945.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina