Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Leonardus Renier Reijnen, geboren te Ittervoort op 22 augustus 1899, overleden op 21 december 1982, begraven te Leveroy, zoon van Hendrik Antoon Michiel Reijnen en Maria Gertrudis Hubertina Konings.


Hij is getrouwd te Ittervoort op 27 april 1934 met
Maria Julia Hubertina Parren, geboren te Kessenich (B) op 16 maart 1902, overleden op 5 maart 1985, begraven te Leveroy, dochter van Joseph Jacob Hubert Parren en Anna Catharina Joosten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hubertus Henricus Johannes, onderwijzer, geboren te Heythuysen op 24 februari 1935, overleden te Bardolina (Italië) op 25 april 2004.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina