Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes Hubertus Aben, mijnwerker, geboren te Heythuysen op 3 februari 1904, overleden op 10 oktober 1967, begraven te Hoensbroek, zoon van Joannes Aben en Gertrudis Gijsen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 30 december 1927 met
Anna Helena Hubertina Ras, geboren te Ohé en Laak op 9 januari 1903, overleden op 22 december 1991, begraven te Mariarade, dochter van Jan Theodoor Ras en Catharina Gertrudis van Kann.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina