Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Martinus Hubertus Aben, dienstknecht en arbeider, geboren te Heythuysen op 6 oktober 1902, overleden te Horn (V) op 5 november 1969, begraven te Heythuysen, zoon van Joannes Aben en Gertrudis Gijsen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 14 oktober 1938 met
Maria Gertrud Corstjens, geboren te Gladbach (D) op 11 februari 1907, overleden te Heythuysen (Beek en Bos) op 20 juni 1988, begraven te Heythuysen, dochter van Carolus Hubertus Corstjens en Anna Maria Gertrudis Sibilla Henderikx.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina